Din categoria NU incercati asta acasa - Dependenta de caramizi

Multi oameni recunosc ca le este greu sa renunte la ciocolata, chipsuri sau biscuiti, dar un om a devenit complet dependent de CARAMIZI.

Faceti cunostinta cu acest indian care spera sa castige faima si avere prin prezentarea apetitului sau neobisnuit pentru consumul de caramizi.

Pakkirappa Hanagundi sufera de o tulburare de alimentatie rara si spune ca este dependent de consumul exclusiv de caramizi, pietris si noroi.

„Imi plac doar caramizile si noroiul, nimic altceva” a afirmat el pentru Barcroft TV. „O mananc pentru ca este obiceiul meu. Am nevoie de ea in fiecare zi. Nu ma pot opri.”

 

 

 

Barbatul in varsta de 30 de ani, mananca caramizi de la varsta de zece ani. El mananca acum pana la o caramida e zi si trei kilograme de noroi si pietris pentru a-si satisface pofta.

Se presupune ca sufera de o afectiune cunoscuta sub numele de Pica, consumul persistent de produse non-alimentare fara valori nutritionale.

Acesta spune ca nu a avut probleme de sanatate din cauza dietei si ca vrea sa calatoreasca prin India si sa-si faca „talentul” cunoscut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
CERERE OFERTA
SIMULATOR CULORI
CALCULATOR MATERIALE